UNG:DOX
Dark Blossom

Klub Kranium

Frigge Fri / Danmark / 2021

Den 20-årige Josephine har aldrig følt, at hun hørte til i den lille by, hun voksede op i. I goth-kulturen fandt hun sine to venner - den ekspressive maksimalist med det selvopfundne navn "Nightmare" og den kristne og eftertænksomme Jay.

Den 20-årige Josephine følte sig aldrig som en del af fællesskabet i den lille by, hvor hun voksede op. Hun havde altid svært ved at få venner, og hendes opvækst var præget af ensomhed. Hun kunne aldrig lide at spille håndbold som alle de andre piger, og hun passede ikke ind på det lokale diskotek Crazy Daisy. Det eneste sted, hun følte sig tryg, var på sit værelse, og bag de lukkede døre udviklede hun karakteren “Girly Goth”, som hver nat drømte sig væk ved at livestreame på sociale platforme. I goth-kulturen har hun fundet sine to venner – den ekspressive maksimalist med det selvopfundne navn “Nightmare” og den reflekterende og eftertænksomme Jay, som er vokset op i et meget kristent hjem med et par velmenende, men overbeskyttende forældre.
Bevæbnet med sorte outfits, knogler fra døde dyr, mørk make-up og tårnhøje mohawks kæmper de tre venner for at bryde fri af – og kontrollere – den cyklus af ensomhed, usynlighed, indre kaos og diagnoser, som altid har været en del af deres liv. Når den gotiske treenighed er sammen, skaber de et sikkert rum, hvor de frit, legende og uforstyrret kan engagere og støtte hinanden i deres søgen efter at finde et sted, både i sig selv og i verden, hvor de hører til.
En dag bliver Josephine dybt forelsket i den 16 år ældre Jan, og efter kun at have kendt ham i tre måneder, opfylder hun sin største drøm om at flytte væk fra sin lille hjemby ved at flytte ind hos ham i en forstad til København. Men da “Nightmare”, som selv kæmper med kærligheden, har svært ved at håndtere sin jalousi, og hun ændrer sin måde at leve på, bliver det dyrebare venskab alvorligt truet.